Aangenaam! Ik ben Grace (inderdaad, vandaar de bedrijfsnaam ;). Een echte familiemens, dierengek, cultuursnuiver en levensgenieter. En bovenal, onwijs trotse moeder van de meest allerliefste dochter die je maar kunt wensen!

Ik ben dankbaar, dat ik in mijn leven al tig-tallen bruiloften heb mee mogen maken. Formeel en informeel, van super groots en uitbundig tot heel klein en intiem, van standaard tot ver daarbuiten. Mijn interesse in de trouwbranch werd gewekt. Want wat is er nou mooier dan in een omgeving te werken, waar blijdschap en liefde de hoofdingredienten zijn! “Hier moet ik meer mee doen!”. Ik ben daarom gestart met de opleiding “Wedding Planner. En ben daarna ceremoniemeester geweest bij bijzondere bruiloften. Enorm vereerd natuurlijk dat ik was, want je mag onderdeel zijn van zo’n belangrijke dag! Maar het smaakte naar meer, dus de opleiding voor “Trouwabtenaar” is daarna gevolgd.

Muziek is mijn grote passie en ben van kleins af aan altijd al creatief bezig geweest met tekenen en schilderen. Op mijn 12e werd de gitaar mijn grote vriend. Vanaf dat moment ben ik ook songteksten gaan schrijven en ben inmiddels jarenlang actief in de muziek met zang en gitaar. Ik vind het heerlijk als mensen enthousiast zijn en genieten van de muziek. Want daar doe je het allemaal voor!

Na het (veel te jong) overlijden van mijn zusje, was ik qua werk er zeer op gebrand, iets te doen wat me écht gelukkig maakt. Want het leven is véél te kort en je moet nú genieten!

Maar, hoe ga ik nu alles combineren, om van mijn passie mijn werk van te maken? Want, ik wil ook echt wat wat voor mensen kunnen betekenen op emotioneel en persoonlijk vlak. Ik moest er even een tijd over nadenken… tot ik voor het eerst over bodycasting hoorde. Toen viel het kwartje helemaal op zijn plek!

Stop een grote dosis van het hoofdingrediënt liefde in de blender. Gooi er vervolgens muziek, creativiteit en inlevingsvermogen bij. Mix alles helemaal flink door elkaar en tadááá!!!

In Graceful Weddings & Arts kan ik alles kwijt wat ik het allerliefste doe. Mensen blij maken, ontroeren en iets geven wat van emotionele waarde is.

Als trouwambtenaar en body caster ben je bezig met mensen en de liefde. Muziek is ook liefde en emotie. Als muzikant kan ik eveneens tijdens de ceremonie jullie toezingen. En met bodycasting kun je de liefde vast leggen in 3d kunst. Niet alleen voor bruidsparen. Maar is het uiteraard voor iedereen en voor iedere situatie.

“Graceful Weddings & Arts – jouw creator voor liefdevolle herinneringen!”

(foto: gemaakt door “Narrow Fotografie”-IJsselmuiden)

Een ode aan Dewi Meijer

Mijn lieve zusje Dewi heeft 10 jaar lang onwijs dapper gestreden tegen kanker. Al die tijd was ze sterk, positief en een voorbeeld hoe iedereen in het leven zou moeten staan. Niets is vanzelfsprekend. Het leven moeten we koesteren en dankbaar zijn voor de momenten die wij met onze dierbaren hebben. Haar overlijden gaf mij een extra impuls, om iets op te zetten en te kunnen geven wat van betekenis is. Iets wat voor mensen van emotionele waarde is.

Daarom draag ik mijn bedrijf op aan mijn lieve zusje Dewi. De vlinder op de visitekaart verwijst naar haar. Zij hield van vlinders en een vlinder zou betekenen, dat zij bij ons is.

“Heb elkaar lief en geniet van het leven!”

Voorkant Visitekaart

Translate »