Zelfstandig Trouwambtenaar€ 750,-
Muzikant€ 350,- (vanaf)
** Voor een trouwceremonie in het Engels geldt een toeslag van € 150,-

Graceful Arts Bodycasting:

1 x hand / voet beeld 0-1 jaar€ 80,-
2-5 jaar€ 85,-
6-14 jaar  € 95,-
15+€ 125,-
Volwassen€ 135-,
2 x handen / voeten beeld0-1 jaar€ 135,-
2-5 jaar€ 140,-
6-14 jaar € 155,-
15+€ 200,-
Volwassen€ 240,-
* Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Voor categorie “Zelfstandig Trouwambtenaar” is dat eveneens inclusief reiskosten. **Voor “Muzikant” en “Bodycasting op locatie”, geldt geen reiskosten tot 20 km vanaf Kampen. Daarna geldt €0,20 per km.***Bedrag voor 3D beeld is inclusief een standaard voetplaat indien gewenst.*

Cadeaukaart

Op zoek naar een uniek, persoonlijk en bijzonder cadeau? Met de cadeaubon voor Bodycasting geef je iets weg wat écht van waarde is, een herinnering voor het leven! Daar maak je indruk mee ;).

Cadeaubonnen zijn beschikbaar ter waarde van: € 25,- en zijn in meervoud te bestellen.

De geldigheidsduur is 2 jaar.

Bodycasting: De prijs per hand word lager bij meerdere handen in 1 beeld. Een gezinsbeeld met meerdere handen in verschillende leefdijdscategorieën, is af hankelijk van de grootte en aantallen.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief kleuring, afwerking en een standaard houten voetplaat. Een exclusieve voetplaat, sokkel of omlijsting heeft een meerprijs vanaf € 15,-. Door de verschillende vormen en maten zit daardoor het verschil in prijs. Om deze reden wordt een vanaf prijs gehanteerd en is afhankelijk van de persoonlijke wensen.

Dierencasting: Niet elk dier is geschikt om te casten. Het belang van het dier is het allerbelangrijkste en staat hierin ten alle tijden voorop! Vraag daarom naar de voorwaarden . Prijs voor 1x een hondenpoot is vanaf € 85,-. Wanneer dit gecombineerd wordt met een handbeeld, wordt de prijs voor de hondenpoot lager.

Neem gerust contact op middels het contactformulier voor vragen, een offerte of voor het bestellen van een cadeaukaart.

    Translate »